Bewit illóolajok

Bewit a stressz ellen…

antistressz illóolaj

 

Antis vagy Antistress a Bewittől.

Szerintem tisztában vagyunk a stressz okozta problémák tömkelegével. Ez egy olyan felfokozott ideges, feszült lelki állapot amit kevesen vagyunk képesek elkerülni ebben a rohanó világban.
Sokan rájöttek már, hogy ezt valahogy kezelni kell tudni. Többfajta módszer is létezik rá, kinek, mi jön be belőle és mi válik hasznává, az szerint alkalmazza. Lehet ez meditáció, sport, séta, olvasás, vagy egyszerűen jól kikiabálja magát, csapkod, rugdal, stb. Embere válogatja a levezetés módját. Persze ezek közül azért nem mindegyik áldásos a közelben élők számára.

Én találtam egy kevésbé ismert módszer amit szeretettel ajánlok mindenkinek. Gyengéd, mégis nagyon erőteljes. Igény szerint a közvetlen környezetre is áldásosan hat, hiszen a levegőbe is juttathatjuk egy diffúzor segítségével. Ez az Atistress illóolaj, vagyis már kicsit rövidebb nevet kapott, így hívhatjuk csak Antis keveréknek. 🙂

Használata a diffúzoron kívül még a tenyérre cseppentett egy csepp közvetelen beinhalálása lehet. És egy jelen idejű pozitív megerősítő mondat hozzá. Mely támogatja a képességünket a stressz leküzdésében és a nyugalom és felszabadultság elérésében. Pl.: Képes vagyok a stesszes helyzetben higgadtan és nyugodtan elvégezni a feladatomat.

Számos esetben szükségét éreztem én is, hogy alkalmazzam. Sőt, még a vendégeim részére is segítségül hívtam egy egy masszázs során is. Teljes megelégedésükre. Így tiszta szívvel ajánlom másoknak is.

Bewit Antis vagy Antistress

A Webáruházas leírást is közzé teszem itt, mivel nagyon jól összefoglalja azt amit tudni kell erről a többkomponensű illóolajról. Enné jobban és szebben én sem tudnám leírni. 🙂 Aki viszont vásárolni is szeretne belőle az kattintson ide!


A nyugtató hatású illatok belélegzése, kiváló módszer a stressz hatásainak enyhítésére.

Az ANTIS keverék fontos elemei: a citrus esszenciák – narancs és bergamott. Mindkettőnek meleg, friss és édes aromája van, amely segít megteremteni a nyugalom és az optimizmus hangulatát. Alkalmas a maximalistáknak is, mivel segít kikapcsolódni és könnyebb megoldásokat találni a problémákra, különösen, amikor tartunk tőle, hogy nem állunk helyt megfelelően.

A levendula illata hozzájárul a jobb pihenéshez és az egészségesebb alváshoz. A keverékben megtalálható az izsóp és a cickafark is. Különösen az ambíciózus és szorgalmas emberek jutnak könnyen olyan állapotba, hogy a stressz és a túl sok munka/tevékenység meghaladja az elfogadható mértéket. A folyamatos nyomás könnyen vezethet depressziós vagy „kiégés“ állapothoz és a motiváció elvesztéséhez.

A depresszió gyakori kiváltó oka a munkahely elvesztése, amely kapcsolatban van az életcélok és a jövőkép elvesztésével. A képessége, hogy érvényesítse és végrehajtsa az akaratát ki van fejlesztve, de nincs egyensúlyban.

Az ANTIS olaj keveréknek felszabadító hatása van. Enyhíti a mentális blokkokat és csomópontokat, melyek az érzelmek elfojtásánál keletkeztek. Segít leküzdeni az áldozat és az elégedetlenség érzést. **Támogatja a megbocsájtás és együttérzés képességét. **

Figyelem: A keverékben domináns citrus illóolajok fototoxikus, fényérzékenyítő hatása miatt, bőrön való alkalmazás után a következő 24–48 órában kerülje a közvetlen napfényt és az UV sugárzást.


Összetevők (INCI): Narancs (Citrus sinensis oil)* Bergamott (Citrus bergamia oil)* Levendula Kasmíri (Lavandula angustifolia oil)* Cickafark (Achillea millefolium oil)* Růže Damascenská (Hyssopus officinalis oil)* Római kamilla (Chamaemelum nobile oil)* Kamilla (Matricaria chamomilla oil)* Citromfű (Melissa) (Melissa officinalis oil)* Szalmagyopár Franciaország (Helichrysum italicum oil)*

*CTEO – Certified Therapeutic Essential Oils

Szeretettel várlak a Facebook oldalamon ha érdekel egy igazán izgalmas Aromakaland. 🙂

 

Regisztrálni a Bewithez pedig itt lehet! 🙂

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé.