Energetika és Masszázs

Energetika és Masszázs

Senses fejmasszázs
Saját fotó: Senses fejmasszázs és energia kezelés után

A masszázsról valamelyest valószínűleg mindenkinek van valamilyen képe, elképzelése, és jobb esetben viszont már tapasztalata is. 

Számtalan féle, típusú masszázs fajta létezik. Égtájak szerint is változik. A lényege, hogy az emberek már nagyon nagyon régen rájöttek, hogy milyen csodálatos az embernek az érintés, a másik ember figyelme, és törődése. 

A mai rohanó világunkban a felhalmozódó feszültségek, stressz, félelmek és aggodalmak igencsak megterhelik az embereket. Testileg is és lelkileg is hatással van ránk. A masszázs így sokkal nagyobb figyelmet kap manapság. Mivel érzik az igénybe vevőik, hogy szükségük van arra, hogy valaki ellazítsa őket, és végre önmagukkal foglalkozhatnak ezen idő alatt.

Az energetika nálam szorosan összefonódott az évek során a masszírozással. És természetesen önmagában is kiválóan megállja a helyét. Mivel a feszültség oldó hatása a lelki oldalt nézve kitűnően működik. Masszázzsal kombinálva viszont igencsak áldásos hatású. 
Sokkal nagyobb mennyiségű teher és feszültség távolítható el a kezelés során az emberből, úgy értve, hogy mind az izomzatból, szervekből, fizikai testből, és a lélek szintjéről is. 

Sokszor szükségük van a vendégeknek a beszélgetésre, a megértésre, az empátiára is, hogy megkönnyebbüljenek. A rendszeresen járók már tisztában vannak vele, hogy a legjobbat kapják, és legtöbbjük azt kéri, hogy csináljam azt amire nekik szükségük van. 🙂 
Nos ez nagyon megtisztelő mindenkitől aki így gondolkodik. Megtisztelő, hogy megbíznak már bennem annyira, hogy tudják, hogy a legjobbat nyújtom számukra a figyelmemmel a kezelési módszereimmel. 

Nincs két egyforma alkalom. Pont az miatt, hogy a változás mindenkiben folyamatos, és az én feladatom az, hogy mindenkiben ezt a lehető legjobb és legpozitívabb irányba tereljem.

Hogy miért is olyan jó együtt, vagy külön a masszázs és az energetika?
Gyere és próbáld ki te is! 🙂
‼️‼️MERT MEGNYITOTT ÚJRA A SZALONOM VESZPRÉMBEN‼️‼️
0670/262-59-21