Mentor program,  Sikeres változás

Mentor program – Sikeres változás

mentor program
Sikeres változás

A sikeres emberek mögött mindig áll egy másik ember.

Híres művészeknek, üzletembereknek, politikusoknak és sportolóknak, akikről úgy tűnik, hogy mindent egyedül értek el, mindig volt egy mentora, szponzora vagy partnere, aki legalább annyit hozzátett a sikerükhöz, mint saját maguk. Olykor a siker főleg nekik köszönhető.

Az, hogy legyen melletted valaki, akivel ötletelhetsz, akitől támogatást és iránymutatást kaphatsz, akit érdekel a sikered, és tesz is érted, ugyanolyan fontos, mint az, amit csinálsz.

És miért ne lehetne NEKED is egy személyes MENTOROD aki hozzásegít a sikereidhez. Támogat abban, hogy sikeres legyél a saját életedben.

Hosszú évek óta segítek, mentorálok embereket. Rávilágítok a problémákra és segítek a szemlélet váltásukban, valamint a céljaik elérésében. Ha kérik akkor virtuálisan, de fogom a kezüket. Időpontot kérnek, tanácsot és támogatást kapnak szükség szerint. És egy olyanfajta jelenlétet és támogatást tőlem ami erőt és energiát ad nekik.

Egyfajta lelki útmutató, segítő vagyok. Vendégeim előszeretettel kérnek beszélgetéseket tőlem. Fontos számukra, hogy valaki kívülről lássa őket és az életüket, tevékenységeiket. Lehet lényegében bármilyen emberi célod, ha nem áll mögötted senki aki segítő szándékkal nézne rád, akkor sokkal nehezebb a feladatod.

Legfőképp párkapcsolati, nőiesség, munkahelyi, családi, problémákkal keresnek meg. Mert valami nem működik, valami nincs jól jelen helyzetükben és ez változtatást igényel, és márpedig egy SIKERES VÁLTOZÁSt. Mert ez elengedhetetlen ahhoz, hogy az ember egy BOLDOG életet éljen. Ne tántorítson el az sem ha neked más a megoldandó feladatod, hiszen egy segítővel sokkal könnyebb minden!

Bizonyos időközönként konzultálunk, hogy hol tartasz, miben akadtál el, mi foglalkoztat. A legjobb tudásom szerint foglak segíteni, és persze a legfontosabb: tartom benned a lelket! 🙂 Megbeszéljük a félelmeidet, az aggodalmaidat, és segítek túljutni rajtuk. Sokkal jobb, mint bedobni a törölközőt és befejezni vagy el sem kezdeni valamit ami fontos a számodra.

Beszélgetéseink lehetnek személyesek, vagy online is történhetnek.
Keress bátran, ha úgy érzed szükséged van egy Mentorra az életed jelenlegi szakaszában.
0670/262-59-21