Bewit illóolajok,  Energetika és Masszázs

4 legjobb stressz oldási módszer tőlem

Igen! Egyszerűen, mert ha van aki segítsen ebben a feladatban akkor ez is sokkal könnyebb.

Tapasztalatom alapján a stressz nagyon jól kezelhető masszázzsal. A legtöbb feszültséget a fej környékén sűrítjük össze. A sok agyalás és gondolkodás bizony kihat a fej és fej környék energiájára. Egy sűrű negatív energiafelhőt nagyon gyorsan össze lehet hozni idegeskedéssel, félelemmel, szorongással, stresszel. 

Természetesen nem mindegy, hogy hogy állunk neki eltávolítani ezt a rossz érzést önmagunkból. Az általam alkotott Senses fejmasszázs az egyik nagyon kiváló segítő lehetőség. De előszeretettel ajánlom még a Reflaxációt is amely egy nagyon különleges talpmasszázs, amely ötvözi a relaxációt, meditációt, és a reflexológiát. A masszázs ezen formái különleges módon segítik megszabadulni az embert a felesleges feszültségeitől. Viszont ne feledkezzünk meg az energetikai kezelésekről sem, hiszen jóformán nálam nincs egyik a másik nélkül. 🙂 

Aki egyszer megtapasztalta az örömmel jön vissza egy-egy ilyen kezelésre.

Senses fejmasszázs

Például vannak informatikus vendégeim is akik ha úgy érzik, hogy már összecsapnak a fejük felett a hullámok akkor egyből jelentkeznek. Vagy ha már vége van egy projektnek akkor is. Hiszen sokkal tisztább gondolatokkal és felfrissültebb fejjel mehetnek tovább utána.

De bárkinek kiváló lehetőség a belső feszültségeinek az oldására, akár a fej vagy a talp masszázsa.

És aztán jönnek a képbe bizony a Bewit illóolajok is. Úgymond kiegészítő kezelési módszerként. Egy egy illat nagyon jó hatású az idegrendszerre, annak megnyugtatására. Belélegzés útján elég gyorsan hatnak. 
Lélegzet, lélegzés… ami nem maradhat el, hiszen az élet alapvető egyik eleme. Lélegezni kell és muszáj. És bizony néha nem mindegy mit. Ebben tudnak segíteni a terápiás minőségű esszenciális illóolajok.

A talp tág pólusain behatolva, szétáradva a véráram útján, mindenhova eljut az információ és az esszencia segítőileg hat, testileg is és lelkileg is. (Ingyenes regisztráció, kötelezettség nélkül: https://mybewit.com/r/aromakaland)

Gyere és próbáld ki a stresszoldás ezen formáit!
Kérj időpontot!
0670/262-59-21