AnikóTarot

Köszöntelek kedves Látogató!

Szeretném megmutatni sokak számára eddig ismeretlen oldalamat.

Már jócskán felnőtt éveimben jártam amikor észrevettem, hogy folyamatosan vissza visszatér a gondolat, hogy szeretnék valami olyan dologgal foglalkozni, amivel segíteni tudok az embereknek.
A családban történő betegségek felnyitották a szemem, hogy valamit kezdenem kell ezzel az érzéssel. Bár ugyanúgy igénybe vettem a hagyományos orvoslást, egyre inkább a test és a lélek kapcsolata kezdett el érdekelni. Először az energia gyógyászatban találtam meg a választ, ami elindított ezen az úton. Kaptam a beavatásokat és én is gyógyultam.
Miközben tanultam fejlesztettem magam, találkoztam a Piramis Szellemi Tarot-val, ami meghatározó szerepet kapott az életemben, hiszen mindent tartalmaz ami az ember életére hatással lehet, sőt többet is, válaszokat kaphat a lét azon részeire amit akarattal nem befolyásolhatunk, a lélek és a tudatalatti működésére is.
Ahogy tanultam, ismerkedtem ezzel a fantasztikus rendszerrel, bennem is nagy változásokat hozott, megértettem az életemben felmerülő örömöket, fájdalmakat, kérdéseket, melyeket így sokkal könnyebben dolgoztam fel és ezáltal fejlődni is tudtam.

Jó ideje találkozom emberekkel hogy megosszák velem érzéseiket, fájdalmaikat, félelmeiket vagy kérnek útmutatást és örömmel segítek. Nem csak a tarot segítségével hanem más technikákkal is, ami testi, lelki gyógyulást és öngyógyító folyamatokat is beindíthat.
Az angyali kommunikáció, a tisztán érzés és az évek során összegyűlt tapasztalat segít, hogy még inkább megérthessem a hozzám fordulókat.

Várlak szeretettel!
Anikó💖

Piramis Tarot

Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot tanácsadó vagyok, ezzel a módszerrel szeretném segíteni a hozzám fordulókat. Az élet bármely területén történhetnek olyan problémák, elakadások amiben lehet, hogy csak maga a megértés, egy útmutatás is átlendítheti az embert, hogy újra a megszokott mederbe kerüljön az élete. A tarot kártya (egy kis angyali közreműködéssel) ehhez nyújt segítséget, hogy egyetlen utazással feltárjuk lelkünk szavát, rejtett érzéseinket és még rejtettebb tudatalattinkat.

Egyetlen kirakásból több fontosabb életterületen is képet kaphatunk : -egészség, párkapcsolat, érzelmek, munka, stb...

Külső segítségként, adott helyzetekben segítséget kaphatsz: -a fizikai állapotra Schüssler sókkal -a lélek működésére Bach virág esszenciákkal

10000 Ft/ alkalom / max. másfél óra

Lélekvezetés

Van e olyan dolog az életedbe, ami nem sikerül, pedig már mindent megtettél, minden erődet beletetted? (pl. tanulás, munkahely, stb.) Vagy olyan tulajdonságod, amin sokat dolgoztál már hogy megváltozzon, mégsem tudtál vele megküzdeni? (pl. félelem, önbizalomhiány, stb.) Gondoltál már arra, hogy valami akadályoz ebben és nem a külvilágban kell keresni a megoldást, hanem önmagadban?

Leszületésünk pillanatában alapvetően (ahogy a görögök mondanák, iszunk a felejtés folyójából) elfelejtünk dolgokat, ami pedig fontos lenne, információ és energia szempontjából az életünkhöz. Természetesen nem is sejtjük sokszor mi lehet a baj velünk.

A Lélekvezetéssel segíthetünk az emberi léleknek tudatosítani azt az információt és energiát, amit az egojával nem, vagyis tudatosan nem tud. Ezzel a technikával az adott tudatalatti program kioldódik, és kap ezáltal egy választási lehetőséget az ember amikor döntési helyzetbe kerül, hogy hogyan álljon az adott problémához. A kioldódás pillanatában elhárul bennünk az akadály, amit enélkül nehezen vagy egyáltalán nem tudtunk volna leküzdeni. Sokszor nem érezhető fizikailag azonnal, de energetikailag megindul a változás. A vezetett személy végig tudatában van a történéseknek. Vezetőként segítem a folyamatot, nyugodt, harmonikus környezetben, egy meditációs technikával.

10.000 Ft

Angyalkártyák

Mire jó az Angyalkártya?

Választ kaphatsz a kérdéseidre az Angyalkártya segítségével is. Napi útmutatástól elkezdve, a párkapcsolaton keresztül a nehezebb élethelyzetekig...

5000 Ft/ alkalom / max. 1 óra

TimAni Tarot

TimAni Tarot

⇧ TOVÁBBI INFÓÉRT KATTiINTS A LOGÓRA VAGY A FELIRATRA ⇧

Hetente 1 alkalommal egy ember történetét szeretnénk bemutatni, egy-egy élethelyzeten keresztül. Várjuk az e-mailjeiteket 1 db kérdéssel a timanitarot@gmail.com címre! Minden héten egy szerencsés ajándékba kapja a választ a kérdésére. (Természetesen őt értesítjük erről) De mindenki másnak is szólhat a történet aki hasonló élethelyzetben van. A fő terület amivel kapcsolatban kérdezhettek: párkapcsolat, szerelem, munka.

Amennyiben soron kívül szeretnél egy kérdésedre megoldást, írj e-mailt nekünk, és felvesszük a kapcsolatot veled a részletekért. Ebben az esetben elkészítjük a lehető legrövidebb időn belül az elemzést, melynek időpontjáról levélben értesítünk.

Tímea és Anikó

Kapcsolat: 0630/901-7775
Piramis Tarot, Angyalkártya online is igénybe vehető.
Személyesen Veszprémben és Ajkán van lehetőség a szolgáltatásokat igénybe venni.