Bemutatkozás

Annak idején éltem a nagy átlag megszokott életét, sportoltam, tanultam, aztán jött a nagybetűs élet is. Pályaválasztás, a középiskola, munka…. aztán később már magamnak tanultam. Több szakmával is rendelkezem. Sokszor éreztem úgy, hogy váltanom kell, mert már nem tölt fel az amit épp csinálok.
Voltam vegyésztechnikus, eladó, postai dolgozó, virágkötő, kerámia festő, grafikus, weboldal készítő, műkörmös, idős otthonban segédápoló Londonban, szobaasszony Ausztriában és még ami eszembe sem jut hirtelen.

A sok szakma mellé az elmúlt 18 évben aztán apránként elkezdtem tanulni folyamatosan tanfolyamokon, könyvekből energetikai dolgokat, masszázsokat, frissítettem a weblapkészítési ismereteimet.

A karmaasztrológia, a számmisztika és név elemzés az önismeret rögös útjain segítenek. Nagyszerű segítség az élet minden területén. Legyen az párkapcsolat, munka, sors, és életfeladat. Számomra is sokat adtak a fejlődésem útján.

Kocsis Tímea

Egyre többet foglalkoztam emberekkel. Egyre jobban beengedtek a világukba. És egyre többet tapasztaltam.
 Az energia, az energetika folyamatosan csempészte be magát az életembe. Ami egyszer csak oly mértékben tárult fel előttem amiről álmodni sem mertem. A Szivárvány kezelés volt az ami a végső lökést adta ebből a szempontból. És aztán azóta is velem van. Hiszen általa fejlődtem a legtöbbet és értem el a legcsodálatosabb eredményeket.

Az évek során a masszázs is meghatározó szerepet töltött be az életemben. Egy kis idő múlva átalakultak és egyre több energetikai elem került bele. Majd megszülettek a saját fejlesztésű vagy továbbfejlesztett masszázsaim, amit most már tanítok is az érdeklődőknek.

Hatodik éve már, hogy az illóolajok is “fogva” tartanak, segítik a mindennapjaimat. És szeretettel adom tovább a tapasztalataimat, és információkat velük kapcsolatban bárkinek aki szeretné megismerni a gyógynövények ezen koncentrált változatait.