könnyű élet

Easy Life Method – Könnyű élet módszer

Ügye te is könnyű, felszabadult, boldog életre vágysz, mint mindenki? Ennek megsegítésére alakult ki az Easy Life Módszer, ami ebben fog támogatni.

Több általam tanult módszer együttes használata hozta ezt a kifejezést. Mely számomra is meghozta a könnyebb életet, felszabadulás érzését, és a boldogságot. Természetesen én is emberből vagyok, és a saját eszközeimet elsősorban magamon is használom. Mert szeretek jól lenni a bőrömben. És aztán ezt az érzést, másoknak is megmutatni, hogy igenis lehetséges.

Miben segít az Easy Life Method?

  • Kiválóan használható stressz helyzeteink feloldására, elengedésére
  • Elnyomott, bennragadt érzelmeink feloldására
  • Érzelmi falaink lebontásában
  • Elengedésben (párkapcsolati, érzelmi, akarás, görcsös lelki állapotok, tudatállapotok, rossz szokások)
  • Célkitűzésben és a megvalósításában
  • Félelmek, aggodalmak feloldásában, elengedésében
  • Fizikai egészséged megteremtésében
  • Blokkok, akadályok oldásában
  • Felszabadultságot, békét, harmóniát eredményez

 

Miből áll ez a módszer?

Az élet szinte mindig hoz újabb és újabb megpróbáltatásokat, feladatokat, de nem mindegy hogyan állunk hozzá. És ha így is könnyebbé
és támogatóbbá akarjuk az életet tenni magunk számára akkor a régi érzések, a régi gondolkodásmód ebben már nem fog segíteni.
 

Mint fentebb említettem több támogató eszköz együttes használatából alakult ki. Külön, külön is jól használhatóak, de együtt viszont már kifejezetten fantasztikusan tudnak hatni.
 Egy olyan fajta felszabadultság érzést alakítanak ki, amire az ember alapban is vágyik, de nem biztos, hogy tudja a módját annak, hogy hogyan érje el. A cél, hogy könnyebb legyen az élet, megérkezzen a megoldás az adott problémával vagy feladattal kapcsolatban. 

Az életben sokszor tapasztalhatjuk azt, hogy feladatot gördítenek elénk. A fő részei ennek a párkapcsolat, nőiesség, pénz, munka, karrier, egészség. Csak, hogy a legfontosabbakat említsem. Ezekkel a feladatokkal ilyen-olyan módon, de igyekszünk megküzdeni. Aki kicsit is már az önismeret útját járja (és az is aki nem), tapasztalhatja, hogy ha belemennek egy-egy dolog megoldásába akkor vannak bizony nehéz, káoszos részek. Akár egy gordiuszi csomót, igyekeznek kibogozni az okokat, az okozatokat, hogy miként is kerültek az adott helyzetbe, és mi lehet a megoldás.

 

A mumusaink feltárása, megkeresése

A legfőbb mumus az egész folyamatban a nagyrészt az örökölt (érzelmi, cselekvési) minták a felelősek. Falakat húzunk magunk köré, hogy ne sérüljünk, és elrejtünkelnyomunk a mélybe érzéseket. A tudatalattiban megbúvó érzések a testet is és az elmét is robotpilóta üzemmódba kényszerítik. Ennek a felismerése nem egyszerű.
 Viszont a feltárása mégis könnyű, és a negatív hatásainak a feloldása is az Easy Life Method-al.

A problémák, feladatok megoldásának, az élet könnyedségének, még a berögzült nézőpontok is gátat szabhatnak. Ezeket is átvesszük leginkább másoktól, magunkénak valljuk, elhisszük, hogy valóban úgy vannak. Pedig sokszor csak bezárjuk magunkat vele, és ahogy a szép magyar nyelv is mondja, csupán “Nem látjuk a fától az erdőt.” Ezen nézőpontokat is áttekintjük, amin lehet segítünk változtatni, hogy másképp láss.

Nem utolsósorban az akadályokhoz, a beragadásokhoz, a leblokkolt állapotokhoz hozzá járul, hogy túlságosan akarunk valamit, vagy ragaszkodunk valamihez. És ez a mágnes tart minket egyfajta fogságban is. Érzéseink tengerében nehéz néha eligazodni. Sztorikat pörgetünk magunkban, és elhisszük, hogy általa többek vagyunk. Miközben mégis úgy érezzük, hogy valami miatt mégsem vagyunk néha elég jók, elég bátrak, elegek másoknak, és magunknak.

 

Vannak számomra később, otthon is használható részei az Easy Life Method – módszernek?

A jó hír, hogy igen, vannak! Sok kliensem tanulta meg segítségével, hogy hogyan tudja magának könnyebbé tenni az életét. Feloldani az érzelmi káoszt magában.

Örülük, hogy vannak otthon is használható részei, és ezt meg is tudom tanítani bárki számára, hiszen valóban nem bonyolultak, és a könnyű nem azt jelenti, hogy hatástalan, csupán nem kell alfába menni, vagy hipnotizálni senkit miatta.
A visszajelzéseik során pedig egyértelműen megerősítik, hogy működik ez a módszer, és valóban könnyebb lett segítségével az életük. És ezért hálás is vagyok, hogy használják, és tapasztalják klienseim a pozitív változást amit hoz az életükbe.

Az igazán jó hír, hogy a távolság nem akadály a konzultációk során, tehát ONLINE is kiválóan működik.
Klienseim az ország különböző pontjairól is elérnek. És van aki külföldről is igénybe veszi a szolgáltatást.
Viszont hang és kamera elengedhetetlen, mivel ahhoz, hogy megtanuld amit átadok ahhoz jó ha látjuk egymást.