Energetikai és Masszázs szolgáltatások

Válaszható kezelések

Ennek a kezelésnek a magját a Kristály-Szivárvány kezelés adja ami az évek során szépen átalakult egy még erőteljesebb energetikai kezelési módszerré. Letisztult, és  a sok tapasztalat által, az energiák érzékelése által megtörtént a változás, bennem is és a kezelési módszerben is.
A Szivárványból viszont megmaradt a lelke, vagyis a Szíve, és a csatornázott energiája is.

Ennek a kezelésnek is a fő lényege, hogy megtisztuljon az egész energiarendszer. A fő és mellékcsakrák, és az aura. Valamint a rezgésszint, a lelki állapot emelése is fontos. De a lényege itt is az öngyógyító folyamatok  beindítása.

Elmagyaráznom nem egyszerű, hogy milyen változás is történt a régi (Kristály-Szivárvány) és az új (Szív-EnergyOn) kezelési módszer között. De aki megtapasztalta már, azok közül volt olyan aki egyértelműen kijelentette, hogy most volt az első neki amikor komolyan érezte is, hogy valami történik benne és körülötte.
(Azt azért zárójelben megjegyzem, hogy nem egyformán érzik az emberek az energiákat és nem is egyformán reagálnak a kezelésekre általában.)

A Kristály-Szivárvány kezelést is megelőzte az általam készített energetikai, lelki állapotfelmérés. És ez a Szív-EnergyOn kezelésnél is megmaradt. Hiszen látnom kell, hogy milyen lelki állapotban van az egyén aki hozzám jön. És sokan már tudják, hogy mire belépnek az ajtón az már papírra van vetve, és az információ készen várja  a Vendéget. De természetesen fontos számomra, hogy ő is el tudja mondani a történetét, a fájdalmait, hiszen az oldási folyamathoz ez is hozzátartozik.

Én érzékelem, hogy mi zajlik benne. A kezelés is ehhez igazodik a Szív-EnergyOn segítségével.

A fő cél, hogy segítsek,  megkönnyebbülni, beszélgetéssel, megértéssel, együttérzéssel, kezeléssel. Ilyenkor kívülről is látom az egyént, viszont a lelki világával is tisztában vagyok.
Lehet, hogy idegenként jön először, tanácstalanul, esetleg már nem túl jól, viszont ha a kölcsönös szimpátia és a segítő módszerem találkozik, akkor az hálával tölt el, ha mentorálhatom a vendégeimet ennek segítségével.

A változásra szükség van mindenkiben. Hiszen a saját egyensúlya borult fel, azért nincs jól. Ehhez az egyensúlyhoz, a segítő folyamathoz igyekszem hozzáadni minden tudásom és tiszta empátiámat, segítő energiáimat.

Ez a kezelés egyesíti a Metamorf masszázs
és a Szivárvány kezelés technikáját és energiáját.

A Metamorf masszázst az átalakulás masszázsának is nevezik. A teljes átalakulás, a változás és a fejlődés szimbóluma a pillangó.
A pillangó szó ógörögül így hangzik: pszükhé, melynek jelentése: LÉLEK.
A pillangó és a lélek – a nyelvi szimbólumok szintjén egy és ugyanaz.
A pillangó törékeny, érzékeny, megfoghatatlan és sérülékeny – ahogy maga a lélek is.
Egy pillangó történetében ott van a lélek fejlődésének története is.
Ahogy a pillangó, úgy a lélek is képes bejárni azt a csodálatos fejlődési folyamatot, melynek eredménye a kiteljesedés.
Ez a különleges teremtmény létezésével megmutatja számunkra, hogy a változás örömteli és könnyed is lehet.

 • A változás ugyanis elkerülhetetlen, hiszen csakis általa fejlődhetünk
 • Megmutatja hogyan lehet a legkönnyebben megvalósítani azt, amivé válni szeretnénk.
 • Csak rajtunk múlik, hogy továbbra is ragaszkodunk-e a látszólag biztonságot nyújtó állandósághoz és élethelyzethez, vagy inkább megtanuljuk a pillangótól a lágy, könnyed változás művészetét…

Ez a különleges kezelés megmutatja, hogy kik vagyunk és KI lehet belőlünk.

 • A kezelt személy eljuthat egy, a magzati léthez hasonló állapotba
 • Lehetősége van arra, hogy a tudatalattijából kioldódjanak a lelki blokkok (trauma, sokk, fájdalom, megaláztatás, szégyenérzet, szeretetmegvonás, lelkiismeret-furdalás).
 • A kezelés egyaránt oldja ezeket a blokkokat az előző életekből, a magzati korból és a születés utáni életből.
 • Életünk minden területén az ENERGIA van jelen. Ezt egyszerűen CSI-nek, energiának vagy életerőnek nevezzük.
 • Minden sejtünk tartalmazza az elménk tapasztalatait, élményeit.
 • Ez a memória örzi gyermekkorunk emlékeit, sőt a terhesség alatti, a fogantatás alatti és előtti (előző életek) emlékeket is.
 • Ezek az emlékek, minták meghatározzák későbbi letünk során – fogantatásunktól kezdődően – gyakran érnek bennünket olyan kellemetlenségek, lelki megrázkódtatások, amelyekkel az adott pillanatban nem tudunk, vagy nem akarunk szembenézni.
  Ezek a feldolgozatlan élmények nem tűnnek el nyomtalanul, csupán mélyen a tudatalattiba süllyesztjük őket, így ott munkálkodnak tovább. Velük együtt haladunk tovább az utunkon mindaddig, amíg szembe nem nézünk velük.
  Az így kialakult lelki blokkok hatással vannak gondolkodásunkra, s ezzel együtt mindennapi életünkre. Hitrendszereink irányítanak bennünket. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljük, mert a háttérből “mérgezik” tudatunkat, érzelmeinket.
  Súlyos esetben komoly érzelmi-, értelmi blokkokat, gátlásokat, önértékelési, vagy viselkedési problémákat okozhatnak.
  E blokkok gátolják testünk egészséges energiaáramlását, amelyek testi-lelki tünetek formájában is megnyilvánulnak.viselkedésünket: félünk, nem merjük megvalósítani az álmainkat, stb.

Életünk során – fogantatásunktól kezdődően – gyakran érnek bennünket olyan kellemetlenségek, lelki megrázkódtatások, amelyekkel az adott pillanatban nem tudunk, vagy nem akarunk szembenézni.
Ezek a feldolgozatlan élmények nem tűnnek el nyomtalanul, csupán mélyen a tudatalattiba süllyesztjük őket, így ott munkálkodnak tovább. Velük együtt haladunk tovább az utunkon mindaddig, amíg szembe nem nézünk velük.
Az így kialakult lelki blokkok hatással vannak gondolkodásunkra, s ezzel együtt mindennapi életünkre. Hitrendszereink irányítanak bennünket. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljük, mert a háttérből “mérgezik” tudatunkat, érzelmeinket.
Súlyos esetben komoly érzelmi-, értelmi blokkokat, gátlásokat, önértékelési, vagy viselkedési problémákat okozhatnak.
E blokkok gátolják testünk egészséges energiaáramlását, amelyek testi-lelki tünetek formájában is megnyilvánulnak.

Több fajta kezelés és köztük a fejre irányuló, gyógyító metódus létezik a világban. Vannak már elterjedt fajták. De én most mégis egy újat állítottam össze.

Az alapja egy már rég elfelejtett változat mely a masszázs alapját, és egyben az egyik felét is adja. Elmondhatom róla, hogy végeredményben egy kellemesen ellazító masszázs mely a fejen több helyen megtalálható energetikai pontok megfelelő stimulálásával, és energetikai kezeléssel is párosul.
A SENSES fejmasszázs valóban hat minden érzékre és az érzékelésen túli dolgokra is.

Az egész elv az egyensúlyra épül. A CHI, Ki, vagy Prána azaz az ENERGIA, áthatja az egész testünket, segít megőrizni a megfelelő testfunkciókat.
A SENSES fejmasszás fontos feladata serkenteni ennek az életerőnek az áramlását, és megfelelő irányba való haladását a testben. Minél több Chi jut a sejtekbe, annál tovább képesek működni.
A beteg élőlények azért gyengék, mert a Chi ENERGIA nem áramlik bennük egyenletesen.

És nem mellékesen a SENSES a gondterhelt ráncokat is kisimítja az érintés erejével.

A fejmasszázs tökéletes eszköz a szellemi stressz csökkentésében, amely különben hosszú lefolyású betegségeket okozhat. A depresszió és a szorongás egyaránt lassú gyilkosok.

Jótékony fizikai és mentális hatásai vannak.

 1. Elmélyedés – A masszírozás segít a befogadónak újra felvenni a természetes életritmust, helyreállítja a belső békét, melynek eredményeként megindulnak az öngyógyító folyamatok.
 2. Öregedés – A fejmasszázs azáltal, hogy tökéletes állapotban tartja a testet és a lelket, lelassíthatja az öregedés folyamatát.
 3. Testfunkciók – A megfelelő nyomáspontok kezelése kitisztítja a létfontosságú összeköttetéseket, és biztosítja a megfelelő működést. Enyhíti, illetve megakadályozza az olyan mindennapos panaszok kialakulását, mint az asztma, bronchitis, vérnyomásproblémák, szorulás, emésztési zavarok, bőrpanaszok, mentális és fizikai kimerültség.
 4. Intelligencia – Az energiacsatornák felszabadításával a fejmasszázs növeli az agy oxigénellátását. Lazító hatásánál fogva biztosítja, hogy a korizol-felhalmozódás ne okozzon agyvelősorvadást.
 5. Keringés – A keringés nagyszerűen javítható általa, így kéz- és lábzsibbadás esetén is alkalmazható. A fejmasszázs ezenkívül segíthet megelőzni a görcsöket, a menstruáció előtti feszülést, klimaxos tüneteket, a fejfájást, a pánikrohamot.
 6. Depresszió és szorongás – Testünk olyan, mint egy bonyolult számítógép: minden fájdalmunkat és szenvedésünket elraktározza. A gyakorlott kezelő képes nagyon gyorsan ráhangolódni a testi traumákra és csillapítani, eltüntetni a rossz érzéseket. Az érintés a masszázs sajátos nyelvezete. Az az egyik legelső működésbe lépő érzékelési módunk és az utolsó között van amit elveszítünk. Szeretetet és gyógyulást nyújthat még a fizikai sérülések esetén is.
 7. A kiválasztás folyamata –  a fejmasszázs ezt is serkenti (vizelet ürítés, mint kiválasztási folyamat), a természet egyik legkifinomultabb tisztító és méregtelenítő technikája. Aktiválja a nyirokrendszert, és segít kipucolni az elzáródásokat.
 8. Érzelmi trauma – hatékonyan tompítható vele.
 9. Haj és fejbőr – csökkenthető vele a hajhullás, a korai kopaszodás és őszülés. Gyógyítja a száraz vagy olajos fejbőrt is.
 10. Fejfájás és migrén – A fejmasszázs képes helyreállítani a fejben lévő nyomások egyensúlyát. Kitisztítja az arcüreget, kiegyensúlyozza az ízületi nedvet, ellazítja a nyak és vállizmokat és pihenteti a megerőltetett szemet.
 11. Hormonok – A harmadik szemen végzett masszírozás az agyalapi mirigyre (belső elválasztású rendszerünk irányítójára) hat, biztosítja ennek a fontos mirigynek az optimális működését.
 12. Immunrendszer – Az elzáródások kitisztítása növeli a test ellenálló képességét a betegségekkel szemben.
 13. Szellemi frissesség és koncentráció – Az érzékek csillapítása segít elhessegetni a nemkívánatos gondolatokat, megnyugtatja és kitisztítja az agyat.
 14. Agy és memória – A Chi, a test energiahullámainak pangását különös odafigyeléssel lehet kezelni.
 15. Természetes arcfiatalítás  A fejmasszázs visszacsempészi a mosolyt, a szorongást, feszültséget, görcsösséget, fáradságot tükröző arckifejezések helyébe.
 16. Idegrendszer – A fáradtság a mélyen gyökerező stressz, túlhajszoltság megszüntetésével a masszázs segít csillapítani, ellazítani és megerősíteni ezt a bonyolult működésű rendszert.
 17. Elektromágneses energia – Ez az energia a finomhangolású masszázstechnikákkal szabályozható.
 18. Rák – Az öngyógyító folyamatok beindításában segít, a fejen végzett kellemes masszírozás egyfajta meg könnyebülést okozhat mindazoknak akik ebben a súlyos betegségben szenvednek.

reflaxáció egyesíti a reflexológia és a relaxáció jótékony hatásait. Kellemes, megnyugtató, regeneráló, gyógyító hatású.

A reflaxáció egy olyan gyógykezelés, amely egyszerre hat a látható és a láthatatlan síkon, ezért rendkívül hatékony.
Test, lélek, szellem egységét fő szempontként tekintve.

Kellemes, nyugtató, regeneráló, gyógyító hatású kezelés.
Valójában egy speciális meditációban történő talpmasszázsról van szó, amelyet bármely egészségügyi problémára alkalmazni lehet.
A kezelések célja, hogy felébressze testünk öngyógyító energiáit.

Ellazult állapotban a kezelt személyre sokszoros erővel hat a talpmasszázs.
Hiszen a lelket teszi rendbe, tisztítja a csakrákat, a betegségek gyökerét gyógyítja meg.
Minden egészségügyi gondra ajánlott, függetlenül attól, hogy hisz-e benne a kezelt személy.
​Aki még soha nem meditált, az is érezni fogja a jótékony hatását.

Talpunkon a szervezetünk összes reflexpontja megtalálható.
​A talpmasszázs és a relaxáció egyszerre fizikai, lelki és spirituális szinten is hat, például az idegrendszeri, emésztési zavarok, nő szervekkel, daganatokkal kapcsolatos és egyéb más problémák megoldásában is.