Tanfolyamok

A tanfolyamok egyenlőre személyes találkozó útján lehetségesek. Az oktatás legtöbb esetben egyéni, vagy max 2 embernek lehetséges. Így maximális figyelmet kap a hallgató. A tanfolyam után a kapcsolat tartható velem, bármely kérdés felmerülése esetén szívesen segítek. Illetve lehetőség van gyakorló órákat is venni.

Tervezem online végezhetővé tenni a masszázs  és energetikai tanfolyamokat. Hiszen sok esetben a távolság csak az akadály abban, hogy bárki aki szeretné elsajátítson egy-egy képzést. Ennek kivitelezéséhez egyenlőre csak időt kérek. Amint lesz rá lehetőség akkor itt a weblapon jelzem.

Választható Tanfolyamok:

A VÉGTELEN ÖLELÉS BEWIT AROMA MASSZÁZS
jól felépített esszenciális illóolajokból adja mindazt amire az ember vágyhat.

A test és a lélek megnyugszik, relaxált állapotba kerül, elme kiürül. A testi és lelki mérgek lehetőséget kapnak az elengedésre, eltávolításra. Szeretettel telik meg minden apró sejt, a feszült érzelmek kisimulnak, és az ember harmóniába, egyensúlyba kerül önmagával és a mindenséggel.

Kellemes, ellazító, relaxáló, méregtelenítő, fájdalom csillapító, és szeretettel töltött, lélekemelő masszázs.

A következő illóolajokat használom a masszázs során :
Relaxációs szakasz – ellazulás:
1. Bewit Levendula – a megnyugvásért, a stressz csökkentésére
2. Bewit Relax keverék – hogy teljesen át tudd adni magad a kényeztetésnek, a relaxációnak

Méregtelenítő, Immun erősítő – Fájdalom csillapító szakasz
3. Bewit Detox – a méregtelenítési folyamatok elősegítésére
4. Bewit Bodyguard – az immunrendszer felébresztése, erősítése
5. Bewit Nopa – a fájdalmak csökkentésére, megelőzésére

Kedély javítás – Harmonizálás – Szeretet energia – Lélekemelés – Egyensúly szakasz
6. Bewit Borsmenta – Az összes többi olajat a legmélyebbre juttatja a gerinc mentén, és elindul a kedélyjavítás folyamata
7. Bewit Self Love – hogy tudd igazán önmagad szeretni, hogy valóban elengedd amire már nincs szükséged, és a fejedben is rend keletkezhessen, egy kellemes fejmasszázs szakasszal segítve.
​8. Bewit Balance – a testi-lelki, és a mindennapok egyensúlyáért, lelki megnyugvást, oldódást segítő technikákkal fűszerezve.

___________________

Ahogy átélték ezt a masszázst:

“Timi , mint mindig nagyon kedvesen fogadott.
Elmesélte, milyen olajakkal fog kezelni és milyen struktúrára építi fel a kezelést.

A talpam masszírozásával kezdted. Isteni volt! Finom, meleg, kellemes érzések töltöttek el. Azt éreztem, megnyílnak az alsó csakráim és finom, puha, meleg érzések áradtak a kezedből. Nagyon megnyugtató volt, azt érzetem, védelemben vagyok és biztonságban.
A hátamon a felfelé mozduló, ujj végeiddel végzett mozdulatok az elején kellemesek voltak, kinyitottak felfelé, aztán egyre többször libabőrössé váltam tőle. Ez nem volt mindig kellemes, de valószínű, hogy intenzív energiaáramlást indított el.
Nagyon jól estek az erősebb nyomatékú mozdulataid és a 8-as vagy fekvő 8-as mozdulataid. A gerinc melletti izmaim végigmasszírozása is remek volt, valamint a vese tájékomon is nagyon jól esett a lazítás.
​A fejemen is kellemes volt, ekkor teljesen kikapcsoltam. Ennél még inkább kikapcsolós rész a legvégén a hát masszázs volt.
Ez a rész teljesen kitörölt mindent a fejemből, szinte végig félálomban lebegtem.
Összességében remek volt érzetben is amit a masszázson kaptam, nade utána…!:-)

Mikor eljöttem tőled, azt éreztem, nagyon könnyű vagyok. A lépteim, a testem, az érzeteim is sokkal oldottabbak, frissebbek voltak.
Azt érzetem, lekerültek róla terhek. (Ezt egyébként, minden alkalommal érzem a masszázsaid után, igen erőteljesen, karakteresen.)
Nagyon kellemesen telt a napom, nem volt benne feszültség, át tudtam adni magam a balatoni napsütésnek és élvezni a semmittevést:-)
Az olajok illata még fürdés után is érezhető rajtam.
A párom, nehezen viselte a borsmenta erőteljes illatát. Engem nem zavartak. Sőt, nem is mosok még hajat!:-)
Nagyon köszönöm a lehetőséget! élmény volt!

Krisztina”

“Szia Timi, köszönöm szépen a mai illó olajos kombó masszázst ( talp, láb, hát, nyak, fej)!
Az új “VÉGTELEN ÖLELÉS” masszázs mozdulat egy felejthetetlen élmény, kedvencem lett! Nagyon jól éreztem magam, abszolút relaxált eredmény lett a vége!
A fej masszázsod maximális stressz oldással bír!
Csak így tovább! Hamarosan találkozunk a következő masszázs alkalmával!
Tündi”

“Kedves Timi!
​Nagyon szépen köszönöm a mai napot, amit adtál és amit átélhettem.
Megígértem, hogy leírom neked, bár elég nehéz szavakba önteni. Fantasztikus személyiség vagy és kicsit magamat látom benned, csak egy sokkal finomabb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb kivitelben, remélem én is egyszer eljutok idáig:)
Szóval ez az illóolajos masszázs fantasztikus jó volt.
Az elején a relax olaj a talpmasszázzsal teljesen ellazított, már ott nagyon könnyednek és lazának éreztem magam, úgy volt jó ahogy volt.
A lábmasszázs is nagyon jól esett, ott kicsit visszazökkentem a helyszínre.

Itt jegyzem meg, hogy régen azt vallottam ,hogy annál jobb a masszázs minél erősebb, minél dögönyözősebb, akár ropogtatós, ez az elvem ma megdőlt, ez most így nagyon jó volt, jobb volt, mint egy erős masszázs, sokkal többel oldott, sokkal többet kaptam.

A hátmasszázsnál a méregtelenítés résznél még ott voltam, nagyon élveztem, a kéz masszírozásánál éreztem azt, hogy jól esett volna, ha megfogod a kezem és csak úgy vagyunk kis ideig. (Kéztartástól függően belekerült a masszázsba)
Az önszeretet olajnál 
teljesen elszálltam, ahogy említettem és ott repültem a madárkákkal, 2 madárral, ami mintha még mindig valahol a fejem felett ülne:) Aztán kicsit visszatértem és újra belemerültem a repülésben. Egy szobában voltam, egy jól megszokott szobában, jól éreztem magam és egyszer csak kimentem egy fekete nehéz ajtón, becsuktam magam mögött és tudtam, hogy többet nem megyek vissza. Hát nem tudom mit sikerült lezárnom? Valamiért azért éreztem, hogy az egész testem igényli ezt az olajat, jól esett volna, ha a lábam is kap belőle. Azt éreztem, hogy a lenti testrészeimet is ugyanúgy szeretnem és értékelnem kell.

Utána mikor megkezdted, azt a „rázós” (ringatós) masszázst, akkor először teljesen visszazökkentem, gondoltam ez már a vége és itt az ideje visszajönni a saját világomba, de nem. Az éreztem, hogy úszok, veled úszok és hullámzunk, aztán kimásztunk egy sziklára, de nagyon jó volt.
Teljesen fel vagyok töltődve és még egyszer nagyon köszönöm.

Szóval most ennyi jutott eszembe, mindenképpen szeretnék még menni hozzád ilyen masszázsra, mert fantasztikus sokat adott nekem. Köszönöm, hogy ismerhetlek
Puszi
Ami”

“Drága Timi! 
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a tegnapi élményt és az őszinte beszélgetést a kezelés előtt. Ígéretemhez hűen, küldöm a rövid szösszenetemet, melyben röviden próbáltam összefoglalni az élményemet. Sok szeretettel ölellek! 🙂

Nagyon kíváncsian vártam – élve a kipróbálás lehetőségével – ezt az újfajta masszázst.  Biztos voltam benne, hogy kellemes élményben lesz részem, hiszen garancia volt erre a személyed, gyakorlatod, tapasztalatod, előző kezelések és a Bewit illóolajok, melyből széles választék kínálja a megoldást.
Nem csalódtam!  Nagy élmény volt!

Mindvégig harmónia, kellemes ellazulás, biztonságérzet ami jellemezte az eltöltött időt. Súlytalannak, szabadnak éreztem magam. Nem nyomasztott a múlt és nem telepedett rám negatív érzés, mely elronthatta volna ezeket a pillanatokat. Mégis azt éreztem, tisztulok, felszakadnak a fájó, negatív érzések… de mire elragadott volna magával és lehúzott volna a pokol mélységes bugyraiba, szép csendesen odébb állt. A fejem masszírozásánál kezdett minden lecsillapodni, rendeződni, helyére kerülni. Szinte olyan volt, mint egy finomhangolás!
És a levezető ringatással minden nyugvópontra került és egy mélyebb nyugalmi állapotba kerültem, ami fokozta a hatást.

Nagy élmény volt!  Úgy szabadultam meg fájó, nyomasztó gondolatoktól, érzésektől, hogy közben nem fojtogatta a torkom, nem markolászta a szívem. Mindvégig ugyanaz az ellazult érzés volt bennem, mint a legelején, mélységes biztonságérzettel és lelki nyugalommal.
Tiszta szívemből ajánlom mindenkinek ezt az élményt!
Andi”

A mannát a természet adta csodálatos illóolajok adják  a Bewit-től és azok a masszázs hozzávalók amelyek a maguk nemében is fantasztikusak. Mivel többfajta masszázs elemeit is tartalmazza amiből “összegyúrásra” került ezért gyógyítja a testünk tartóvázát a gerincet és ez mellett még igazán kényeztető is. Megtalálhatóak benne az Esőcsepp masszázs, a Yumeiho, valamint a Holistic Intuitive Pulsingból származó fogások, az izmok ellazulását segítő masszázs és ezen kívül még, hogy növelje értékét, az Energiagyógyászat és a Szellemi gerinc helyreállítás is, és még pár Titkos összetevőt is elrejtettem benne.
A 9 fajta esszenciális illóolaj segíti az izmok lazítását, a fájdalmak csillapítását, vagy megszüntetését, méregtelenítenek. Megszüntetik vagy csökkentik a gyulladásokat. A gerincből futó idegpályák stimulálásával a távolabbi helyeken is kifejti hatását, karokon, csípőn, lábakon is. Így gyógyul test és lélek is a masszázs során.

A 9 fajta esszenciális illóolaj hatásai, melyek segítik a gyógyulás folyamatát:

 • 1. olaj: Felébreszti a receptorokat, elpusztítja a patogéneket, és segít kiválasztani a toxikus anyagokat a receptoroknál,
 • 2. olaj: Elpusztítja a patogéneket, és segít kiválasztani a toxikus anyagokat a receptoroknál,
 • 3. olaj: Enyhíti az izom feszültségét,
 • 4. olaj: Fokozza a vérkeringést és a legjobb olaj az agyalapi mirigynek,
 • 5. olaj: Fájdalomcsillapító,
 • 6. olaj: Izomerősítő,
 • 7. olaj: Izomlazító és fájdalomcsökkentő,
 • 8. olaj: Elősegíti az olajak felszívódását, hogy mélyebbre juthassanak általa,
 • 9. olaj: Strukturális egyensúlyjavításban és kiegyenesedésben segít.

A Manna-Masszázst ajánlom mindenkinek akinek gerinc problémája van, vagy csak egyszerűen egy igazán fantasztikus kényeztetésre vágyik.

A Manna-Masszázs során 9 fajta illóolajat használok, amelyek egy illetve többkomponensűek, de ha szükséges akkor további illóolajak is állnak rendelkezésre a masszázs során, melyek oldják a lelki blokkokat is.

Ha igazán egyedi masszázs élményre vágysz akkor a Manna-Masszázs remek választás.

Több fajta kezelés és köztük a fejre irányuló, gyógyító metódus létezik a világban. Vannak már elterjedt fajták. De én most mégis egy újat állítottam össze.

Az alapja egy már rég elfelejtett változat mely a masszázs alapját, és egyben az egyik felét is adja. Elmondhatom róla, hogy végeredményben egy kellemesen ellazító masszázs mely a fejen több helyen megtalálható energetikai pontok megfelelő stimulálásával, és energetikai kezeléssel is párosul.
A SENSES fejmasszázs valóban hat minden érzékre és az érzékelésen túli dolgokra is.

Az egész elv az egyensúlyra épül. A CHI, Ki, vagy Prána azaz az ENERGIA, áthatja az egész testünket, segít megőrizni a megfelelő testfunkciókat.
A SENSES fejmasszás fontos feladata serkenteni ennek az életerőnek az áramlását, és megfelelő irányba való haladását a testben. Minél több Chi jut a sejtekbe, annál tovább képesek működni.
A beteg élőlények azért gyengék, mert a Chi ENERGIA nem áramlik bennük egyenletesen.

És nem mellékesen a SENSES a gondterhelt ráncokat is kisimítja az érintés erejével.

A fejmasszázs tökéletes eszköz a szellemi stressz csökkentésében, amely különben hosszú lefolyású betegségeket okozhat. A depresszió és a szorongás egyaránt lassú gyilkosok.

Jótékony fizikai és mentális hatásai vannak.

 1. Elmélyedés – A masszírozás segít a befogadónak újra felvenni a természetes életritmust, helyreállítja a belső békét, melynek eredményeként megindulnak az öngyógyító folyamatok.
 2. Öregedés – A fejmasszázs azáltal, hogy tökéletes állapotban tartja a testet és a lelket, lelassíthatja az öregedés folyamatát.
 3. Testfunkciók – A megfelelő nyomáspontok kezelése kitisztítja a létfontosságú összeköttetéseket, és biztosítja a megfelelő működést. Enyhíti, illetve megakadályozza az olyan mindennapos panaszok kialakulását, mint az asztma, bronchitis, vérnyomásproblémák, szorulás, emésztési zavarok, bőrpanaszok, mentális és fizikai kimerültség.
 4. Intelligencia – Az energiacsatornák felszabadításával a fejmasszázs növeli az agy oxigénellátását. Lazító hatásánál fogva biztosítja, hogy a korizol-felhalmozódás ne okozzon agyvelősorvadást.
 5. Keringés – A keringés nagyszerűen javítható általa, így kéz- és lábzsibbadás esetén is alkalmazható. A fejmasszázs ezenkívül segíthet megelőzni a görcsöket, a menstruáció előtti feszülést, klimaxos tüneteket, a fejfájást, a pánikrohamot.
 6. Depresszió és szorongás – Testünk olyan, mint egy bonyolult számítógép: minden fájdalmunkat és szenvedésünket elraktározza. A gyakorlott kezelő képes nagyon gyorsan ráhangolódni a testi traumákra és csillapítani, eltüntetni a rossz érzéseket. Az érintés a masszázs sajátos nyelvezete. Az az egyik legelső működésbe lépő érzékelési módunk és az utolsó között van amit elveszítünk. Szeretetet és gyógyulást nyújthat még a fizikai sérülések esetén is.
 7. A kiválasztás folyamata –  a fejmasszázs ezt is serkenti (vizelet ürítés, mint kiválasztási folyamat), a természet egyik legkifinomultabb tisztító és méregtelenítő technikája. Aktiválja a nyirokrendszert, és segít kipucolni az elzáródásokat.
 8. Érzelmi trauma – hatékonyan tompítható vele.
 9. Haj és fejbőr – csökkenthető vele a hajhullás, a korai kopaszodás és őszülés. Gyógyítja a száraz vagy olajos fejbőrt is.
 10. Fejfájás és migrén – A fejmasszázs képes helyreállítani a fejben lévő nyomások egyensúlyát. Kitisztítja az arcüreget, kiegyensúlyozza az ízületi nedvet, ellazítja a nyak és vállizmokat és pihenteti a megerőltetett szemet.
 11. Hormonok – A harmadik szemen végzett masszírozás az agyalapi mirigyre (belső elválasztású rendszerünk irányítójára) hat, biztosítja ennek a fontos mirigynek az optimális működését.
 12. Immunrendszer – Az elzáródások kitisztítása növeli a test ellenálló képességét a betegségekkel szemben.
 13. Szellemi frissesség és koncentráció – Az érzékek csillapítása segít elhessegetni a nemkívánatos gondolatokat, megnyugtatja és kitisztítja az agyat.
 14. Agy és memória – A Chi, a test energiahullámainak pangását különös odafigyeléssel lehet kezelni.
 15. Természetes arcfiatalítás  A fejmasszázs visszacsempészi a mosolyt, a szorongást, feszültséget, görcsösséget, fáradságot tükröző arckifejezések helyébe.
 16. Idegrendszer – A fáradtság a mélyen gyökerező stressz, túlhajszoltság megszüntetésével a masszázs segít csillapítani, ellazítani és megerősíteni ezt a bonyolult működésű rendszert.
 17. Elektromágneses energia – Ez az energia a finomhangolású masszázstechnikákkal szabályozható.
 18. Rák – Az öngyógyító folyamatok beindításában segít, a fejen végzett kellemes masszírozás egyfajta meg könnyebülést okozhat mindazoknak akik ebben a súlyos betegségben szenvednek.

A szivárvány energiáról:
A csakráknak megvannak az egyedi színei, a szivárvány színeivel megegyezőek. Az energia is részben innen kapta a nevét. Hiszen a Kristály-Szivárványkezelés bizonyos részben a csakrák, mellékcsakrák és az aura megtisztítására (is) hivatott. Magas rezgéssel bír. Ha csak a szivárvány színeit vesszük külön-külön amelyek a vörös, narancssárga, sárga, zöld, kék, indigókék (vagy lilának is mondják), ibolya, akkor máris 7 szín tulajdonságait, rezgéseit érzékelhetjük, amelyek végeredményben egy prizma segítségével vagy a vízcseppek által bomlanak szét a fehér színből. Az energia gyógyító hatással bír, melyet még Krisztusi energiának is hívnak. A kezelés során ennek az energiának a csatornája vagyok. Ezt közvetítem a gyógyulni vágyónak.

A kristályokról:
Kristályaim amikkel dolgozom, mind alfa-kristályok. A csakrák és az energiarendszer megtisztításában komoly segítséget adnak. Magas rezgésszintjük szintén hozzátesz a kezeléshez, az energiarendszer megtisztításához, feltöltéséhez.
És miért is a kristályok? Amikor energiagyógyászattal kezdtem el foglalkozni akkor a kristályokkal való meditáció segített fejleszteni a tisztán érzékelésemet. Nos így lettek ők a segítőim a gyógyításban is.

Ennél a kezelési módszernél elsősorban nem a fizikai, hanem a nagyon finom energia testen dolgozok.

Először megtisztítom, felszabadítom az energetikai testet, a csakrákat a negatív érzelmi lerakódásoktól, alacsony rezgésektől, stressztől, traumáktól, melyek energetikai blokkokat okoznak. Ehhez különböző kristályok energiáját, erejét is igénybe szoktam venni. Nagyon mély tisztulások érhetők el a segítségükkel. Továbbá a kezelés alatt csak nagyon finoman érintem, simítom az egyes testrészeket, majd feltöltöm a szivárvány és a kristályok energiarezgéseivel.

Ez egy terápia. Ahhoz, hogy végig tudjuk vinni a folyamatot, és hogy az energiák be tudjanak épülni, és pozitív irányú változást hozni az életünkbe fontos lenne a többalkalmas kezelés. (bár egy alkalom is fantasztikus érzést, és változást nyújthat)
kristály-szivárványkezelésnek két része van.  Az, hogy alapszintű  vagy kristályos-múltkioldó kezelést kap valaki az attól függ, hogy milyen energetikai állapotban van éppen akkor. Ha szükség van alapkezelésre amivel elérte a vendég a megfelelő energetikai szintet, akkor már be tudja fogadni a még finomabb érintésű, tollakkal végzett munkát.
Ez a pihe könnyű érintés segít rálátni problémáink, betegségeink, konfliktusaink gyökerére múlt béli terhekre.
Pozitív változásokat indít be az ember testében, életének alakulásában. 
Feléleszti a szervezet Öngyógyító képességét, ezáltal helyreállítja a test és lélek harmóniáját.

Élethelyzetek jelenhetnek meg, képessé válunk azok elengedésére, megértésére, kioldására, feldolgozására, hogy életünkbe beköszöntsön az öröm, a harmónia.

Egyensúlyt teremt lélek és test közt, életerővel tölt fel. Előző életbeli blokkokat old, emeli a rezgésszintet.

Felszabadítja a bennünk lévő gátlásokat, aggodalmakat, oldja a félelmeket, stresszt, szorongást, fájdalmat; gyermekeknél az iskolai stresszt, megfelelési kényszert. Erőt, energiát ad a nehéz helyzetekben, amikor döntés előtt állunk. Fizikai betegségeknél is segítség lehet, mivel a lelki problémát képes kezelni, és ezáltal segíti a gyógyulást.
Ajánlott minden olyan életterületre, ahol pozitív változást szeretnénk elérni! Párkapcsolat, munkahely… az élet bármely területe.

Ha nem tud eljönni a vendég akkor lehetőség van távkezelésre is, melyet előre megbeszélünk. A kezelés előtt és után pedig van mód konzultációra.

(Ez nem a Bartha Erika féle szivárványfény gyógyító módszer)

Ez a kezelés egyesíti a Metamorf masszázs és a Szivárvány kezelés technikáját és energiáját.

A Metamorf masszázst az átalakulás masszázsának is nevezik. A teljes átalakulás, a változás és a fejlődés szimbóluma a pillangó.
A pillangó szó ógörögül így hangzik: pszükhé, melynek jelentése: LÉLEK.
A pillangó és a lélek – a nyelvi szimbólumok szintjén egy és ugyanaz.
A pillangó törékeny, érzékeny, megfoghatatlan és sérülékeny – ahogy maga a lélek is.
Egy pillangó történetében ott van a lélek fejlődésének története is.
Ahogy a pillangó, úgy a lélek is képes bejárni azt a csodálatos fejlődési folyamatot, melynek eredménye a kiteljesedés.
Ez a különleges teremtmény létezésével megmutatja számunkra, hogy a változás örömteli és könnyed is lehet.

 • A változás ugyanis elkerülhetetlen, hiszen csakis általa fejlődhetünk
 • Megmutatja hogyan lehet a legkönnyebben megvalósítani azt, amivé válni szeretnénk.
 • Csak rajtunk múlik, hogy továbbra is ragaszkodunk-e a látszólag biztonságot nyújtó állandósághoz és élethelyzethez, vagy inkább megtanuljuk a pillangótól a lágy, könnyed változás művészetét…

Ez a különleges kezelés megmutatja, hogy kik vagyunk és KI lehet belőlünk.

 • A kezelt személy eljuthat egy, a magzati léthez hasonló állapotba
 • Lehetősége van arra, hogy a tudatalattijából kioldódjanak a lelki blokkok (trauma, sokk, fájdalom, megaláztatás, szégyenérzet, szeretetmegvonás, lelkiismeret-furdalás).
 • A kezelés egyaránt oldja ezeket a blokkokat az előző életekből, a magzati korból és a születés utáni életből.
 • Életünk minden területén az ENERGIA van jelen. Ezt egyszerűen CSI-nek, energiának vagy életerőnek nevezzük.
 • Minden sejtünk tartalmazza az elménk tapasztalatait, élményeit.
 • Ez a memória örzi gyermekkorunk emlékeit, sőt a terhesség alatti, a fogantatás alatti és előtti (előző életek) emlékeket is.
 • Ezek az emlékek, minták meghatározzák későbbi viselkedésünket: félünk, nem merjük megvalósítani az álmainkat, stb.

Lelki blokkok

Életünk során – fogantatásunktól kezdődően – gyakran érnek bennünket olyan kellemetlenségek, lelki megrázkódtatások, amelyekkel az adott pillanatban nem tudunk, vagy nem akarunk szembenézni.
Ezek a feldolgozatlan élmények nem tűnnek el nyomtalanul, csupán mélyen a tudatalattiba süllyesztjük őket, így ott munkálkodnak tovább. Velük együtt haladunk tovább az utunkon mindaddig, amíg szembe nem nézünk velük.
Az így kialakult lelki blokkok hatással vannak gondolkodásunkra, s ezzel együtt mindennapi életünkre. Hitrendszereink irányítanak bennünket. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljük, mert a háttérből “mérgezik” tudatunkat, érzelmeinket.
Súlyos esetben komoly érzelmi-, értelmi blokkokat, gátlásokat, önértékelési, vagy viselkedési problémákat okozhatnak.
E blokkok gátolják testünk egészséges energiaáramlását, amelyek testi-lelki tünetek formájában is megnyilvánulnak.

A Metamorf-Szivárvány masszázs, kezelés kedvezően hat pl. a:
– gyomorfekélyre, 
– cukorbetegségre, 
– allergiára, 
– asztmára, 
– migrénre, 
– depresszióra, 
– pánikbetegségre, 
– körömrágásra, 
– autóimmun betegségekre, 
– vérnyomás problémákra, 
– vese, 
– máj epe, 
– emésztési gondokra, 
– ízületi problémákra, 
– idegbecsípődésekre, 
– csont-és fogproblémákra, 
– hajhullásra, 
– torok-és fülfájásra
stb.

Bármely képzéssel kapcsolatban még kérdésed lenne akkor vedd fel velem a kapcsolatot.

A képzések Msn egyéb oktatás keretein belül folynak. Ez a képzési forma nem ad hivatalosan elismert végzettséget (államilag elismert oklevelet, diplomát). Emléklap az elvégzésükről kérhető, ha szeretnéd kirakni a kezelő helyiségedbe.