Számmisztika-Numerológia

Éljünk vele! Pénzt, pozíciót, anyagiakat vissza lehet szerezni, de az elvesztegetett időt nem!

A numerológia sok ezer éves tapasztalati tudomány, sokat tud segíteni azoknak, akik szeretnék igazán megismerni önmagukat. A numerológia egy „kemény” tükör, amibe nem lesz könnyű belenézni, de érdemes, mert a problémáink felismeréséhez, és a kiút meg-
találáshoz nyújt segítséget. Itt az ideje, kezdjük el, induljunk el az önismeret útján, mert az élet egy lehetőség!

A születési képletünkben, a numeroszkópban nemcsak az van benne, hogy milyen területen kell számolnunk bizonyos nehézségekkel, hanem az is, hogy hol eshetünk túlzásokba, és hol vagyunk kishitűek.

Az élet sokkal érdekesebb annál, mint ahogy gondolnánk. Ha foglalkozunk önmagunk és a világ mélyebb megismerésével, nagy lehetőséggel ajándékozhatjuk meg magunkat. Ha képesek vagyunk a dolgok mélyére nézni, sokkal hamarabb megtalálhatjuk a helyünket és az örömeinket az életben. A félelmeinktől, szorongásainktól, minden rossz tulajdonságunktól – és az ezekből keletkező problémáinktól is – megszabadulhatunk, de ehhez először önmagunkat kell legyőznünk, ami nem könnyű feladat.

A numerológia segítségével bepillantást nyerhetünk személyre szabottan, hogy mit rejt a nevünk és a születési dátumunk. Milyenek vagyunk belülről, hogy lát minket a külvilág, mely arcot mutatjuk neki, hogyan reagálunk a külvilágból jövő lehetőségekre.

  • Mit mond a születésed napja, mi a feladatod ebben az életben?
  • Mik a rád jellemző betegségek?
  • Mit mond a személyes éved?
  • Minek van itt az ideje?
  • Hogyan alakulhat a párkapcsolatod?
  • Érdemes e üzleti szempontból társulnod a másik személlyel?

Mind fontos kérdés lehet ha döntés előtt állsz, vagy csak érteni akarod a miérteket!

KÉRD AZ ELEMZÉSEDET!